my Fortune cookie…. :)

    hai u’olls i ada something nak share dengan u’olls about my fortune.. tak percaya benda-benda macam ni tapi kebetulan masa pergi makan dengan encik hubby dekat western restaurant  sementara menunggu  makanan sampai i saja buka fortune cookie ni tak sangka fortune yang dapat macam kena je dengan hidup i sekarang.. ” A Great […]

kata-kata semangat…

hai u’olls apa khabar ? dah lama tak update blog.. ni cik kiah seksi nak update and story-story sikit.. seperti yang u’olls tengok video di atas adalah kata-kata semangat tuk diri i abaikan muka ku yang tengah poyo tu.. hahahaha.. walau apa halangan sekali pun i nekad nak kurus.. bak kata omputih ” when there’s […]

masa tak sihat datang bulan.. :(/ :)

haiiiiii u’olls !!! masa ni cik kiah seksi tak sihat la datang bulan.. hahaha… (cik kiah seksi).. masa ni tak sihat sangat-sangat tengok la muka tu pucat je tapi dalam keadaan tak sihat pun diet tu mesti tau bubur je hidangan malam.. nak nyanyi sikit ” kalau nak berjaya kena makan berpada-pada.. uuuoooo.. “.. hahahaha… […]

once again… my dinner !!!! :)

hiiiiiii !!! again i nak update sikit about my diet.. macam yang u’olls nampak dalam gambar tu diner i selain dari siakap stim dan sup , i makan bubur dan sayur stim tuk dinner.. bubur sayur without oil and salt.. heee.. memang terbaikkkkk… ini la makanan diet i bubur , sayur stim , siakap stim […]

bertukar !!!!!

  Hiiiiii u’olls… ni nak kongsi cerita sikit tentang pemakanan i ler.. hehehe.. selalu breakfast makan sosej sekarang i makan oat.. good for ur heart and health.. makanan diet ku.. masa mula-mula nak start diet agak susah juga tapi dengan sokongan dari keluarga , suami dan juga kawan-kawan akhirnya berjaya juga diet makan makanan berkhasiat […]