Yesss! Finally I berjaya turun 20kg!

    Hi uolsss… I mmg happy dan excited giler! Bagi uolss yang tak sempat tengok kat TV3 Khamis lepas, inilah linknya! TQ  kepada consultant saya Nicky kerana banyak bantu saya turunkan 20kg dalam 90 hari ini! Saya nekad, saya akan usaha kekal cantik & kurus. TQ kepada pihak London Weight Management kerana berikan peluang ini […]

Proses membakar LEMAK semasa di London Weight Management :)

    hai u’olls !! i’olls nak tunjuk dan cerita sikit semasa badan i’olls di bakar , di grill dan di stim di london weight management.. hahaha.. gambar yang u’olls tengok tu namanya INFRARED WARM BLANKET.. warm blanket ni fungsinya untuk meningkatkan metabolisme dan melancarkan peredaran darah dalam badan kalau ada lemak atau darah tersekat […]