my Fortune cookie…. :)

20140422_003018 - Copy

20140422_003018 - Copy    hai u’olls i ada something nak share dengan u’olls about my fortune.. tak percaya benda-benda macam ni tapi kebetulan masa pergi makan dengan encik hubby dekat western restaurant  sementara menunggu  makanan sampai i saja buka fortune cookie ni tak sangka fortune yang dapat macam kena je dengan hidup i sekarang.. ” A Great Pleasure In Life Is Doing What Others Say U Can’t “… nak terjemahkan dalam bahasa malaysia sebenarnya tak berapa tahu tapi boleh la nak explain sikit maksud fortune tu.. perkara dalam hidup ini apabila orang lain mengatakan ianya mustahil dilakukan tapi i mampu melakukannya lebih kurang gitu la maksudnya.. ni pun hubby yang tolong bagi ayat.. heeeee… sebab i cakap fortune ni macam kena dengan hidup i sebab segelintir orang dalam hidup i tak yakin yang i boleh kurus tapi i mampu buktikan mereka salah i berjaya turunkan berat badan.. satu lagi sebab i cakap fortune ni kena dengan i masa baru nak dipilih menjadi salah satu peserta london weight management lepas i dapat je fortune ni on the next day pihak london management call bagitau yang i terpilih untuk rancangan mereka.. excited giler masa tu tak dapat dibayangkan kalau boleh nak menjerit biar satu malaysia dengar yang i terpilih.. hehehehe… :) sampai disini jelah yang dapat i story-story dengan u’oll ilham terbantut “blurrrrr”… hahahaha… ok la bye !! tunggu update i yang seterusnya… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>