rahsia nak nampak kurus masa bergambar (selfie)… :)

PhotoGrid_1404802450200

PhotoGrid_1404802450200 hai u’olls its me again.. nak bagitau sikit cara-cara nak nampak kurus dalam gambar.. macam yang u’olls nampak dalam gambar tu adalah cara yang paling tak nak kita buat semasa bergambar iaitu front angle atau sisi depan.. kalau ambil gambar dari depan memang gerenty akan nampak lagi gemuk akan nampak segala “spare tire” kiri kanan badan tu.. hahahaha… cara terbaik nak ambil gambar nampak satu badan ialah dari sisi tepi atau side angle.. PhotoGrid_1404999980238 ini contoh side angle.. nampak kurus sikit kan kalau ambil gambar dari tepi ? itu la rahsia kalau nak bergambar dan kalau u’olls nak nampak lagi kurus jangan ambil gambar penuh ambil gambar separuh je iaitu tang muka u’olls.. hehehehe… :) meh cik kiah seksi tunjuk contoh kat u’olls..

PhotoGrid_1404135508507  tadaaaaa !!! ini contoh face angle atau sisi muka.. cara nak nampak kurus tang muka u’olls caranya ialah ambil gambar kamera di posisi atas jangan bawah nanti nampak dagu berlipat dan bulat ambil dari atas baru la muka nampak konon-konon runcing bentuk v slim gitu.. kalau u’olls tak percaya u’olls try buat ambil gambar dari depan , tepi dan muka kamera posisi atas u’olls tengok sendiri beza gambar.. ini bukan cobaan ye ini memang perkara betul.. hahahaha… :) ini la rahsia cik kiah seksi bergambar dah bagitau u’olls ni kira dah tak jadi rahsia la konon-konon slim i’olls.. hahahaha… time for me to have my beauty sleep wait for my next post ye u’olls.. byeeeeee !!! (“,)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>