Dugaan dan cabaran selama 90 hari

10634158_584774858300915_407711007_n

10705175_584776014967466_1816239930_n 10656463_584776114967456_1628486057_n10654053_584776454967422_2112654263_n

seperti yang u’olls nampak dalam gambar tu gambar semasa dalam proses nak turunkan berat badan selama 90 hari.. macam2 dugaan dan cabaran yang di lalui ramai yang cakap i’olls takkan berjaya la itu la ini la kadang2 agak bengang jugak bila ada yang cakap macam tu tapi dengan semangat dan keyakinan yang ada dalam diri ni i’olls yakinkan diri yang boleh berjaya dengan usaha dan sokongan dari keluarga dan kawan2.. dalam proses ni diet memang kena jaga maksud i’olls pemakanan kena jaga makanan berminyak , makanan ringan dan etc memang kena “hindari”.. hahaha.. tapi diet tak bermakna tak boleh makan makanan kegemaran boleh makan tapi agak2 kuantiti makanan yang di ambil konon2 kire calories dalam sehari kita makan la.. hehehe.. tapi dengan bantuan london weight management i’olls pasti u’olls yang ada masalah kegemukkan boleh turun berat badan yang dikehendaki “berat badan ideal”.. kalau u’olls tak percaya i’olls bukti yang london weight management berjaya membantu i’olls turun sebanyak 20kg dalam 90 hari..

10705139_584776401634094_2091044203_n D tadaaaaaa !!! ini la buktinya.. hehehe.. kurus tak badan i’olls ? jangan jeles tau.. dengan usaha dan kerjasama dari pihak london weight ni la hasilnya.. i’olls cadangkan u’olls yang ada masalah kegemukkan harus mencuba london weight management..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>