Proses membakar LEMAK semasa di London Weight Management :)

10706591_10152661089524192_1514988732_n

 

10706591_10152661089524192_1514988732_n

 

hai u’olls !! i’olls nak tunjuk dan cerita sikit semasa badan i’olls di bakar , di grill dan di stim di london weight management.. hahaha..

gambar yang u’olls tengok tu namanya INFRARED WARM BLANKET.. warm blanket ni fungsinya untuk meningkatkan metabolisme dan melancarkan peredaran darah dalam badan kalau ada lemak atau darah tersekat ke tersepit ke mesin ni boleh melancarkan peredaran lemak dan darah tu.. i’olls setiap kali lepas guna warm blanket ni i’olls rasa segar je badan peluh pun banyak keluar i’olls dah tak perlu penat-penat jogging sampai berpeluh ketiak.. hahaha.. :)

10695084_10152661091794192_936273097_n

 

yang u’olls nampak cam kapal angkasa tu pulak namanya BLUE SPIRIT CAPSULE TREATMENT.. blue spirit ni fungsinya boleh membakar sebanyak 600 kalori dalam 1 sesi.. haaaaa.. u’olls mesti tak percaya kan ? kalau tak percaya u’olls cuba la london weight.. bak kata pepatah “BELUM KENAL , MAKA TAK CINTA” belum cuba , belum tahu..

10714704_10152661084674192_700436562_n

 

mesin yang banyak wayar ni pulak fungsinya untuk membakar lemak dan juga membina otot dalaman badan kita supaya badan kita tak la “londeh” macam dalam rajah dibawah ni..

th (9)

 

perempuan mana yang mahukan badan yang londeh sana sini kan ? mesin ni dapat membantu badan u’olls dari yang londeh , lembik kepada ini..

th (10)

tadaaaaaaa… tanpa perlu senaman yang berat kalau u’olls nak senam jugak boleh tapi hanya untuk 30minit jangan lebih nanti badan jadi macam “BODY BUILDER” pulak.. hahaha.. tapi pada pendapat i’olls bila u’olls dah lakukan sesi rawatan di london weight u’olls dah tak perlu senam berat kerana mesin dan rawatan london weight sudah memadai untuk badan u’olls dan i’olls.. rawatan di london weight management tak menyakitkan badan u’olls.. waktu rawatan u’olls hanya baring je semua pakar akan buat tak perlu khuatir dan risau.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>