makanan ringan ? makanan berminyak ? ohhhh !! tidakkkkk..

10695285_10152661092974192_715563662_n

th (5) th (4)

 

kalau cakap bab makanan siapa yang tak suka makan lebih-lebih lagi makanan seperti ayam goreng , french fries dan sebagainya..

one of my favourite ayam goreng !!! makanan harian yang akan di hidang.. kalau u’olls nak tau i’olls memang pantang kalau tak makan ayam goreng tak kira masa tapi itu semua hanya “kenangan semalam”.. hehehe.. sekarang kalau hubby i’olls tanya je nak makan ayam goreng hari ni ? dengan pantasnya i’olls akan cakap ” noooooooo !! ” kerana makanan berminyak ni la i’olls gemuk dulu tapi sekarang i’olls dah tak makan makanan “unhealthy” ni i’olls dah ubah cra pemakanan i’olls dengan bantuan pakar London Weight Management yang mencadangkan i’olls untuk makan cara yang lebih sihat..

th th (6)

i’olls sekarang lebih banyak makan buah-buahan dan sayur-sayuran say no to “OILY FOOD”.. cara pemakanan yang amat sihat dalam masa yang sama pakar london akan nasihat i’olls untuk banyakkan minum air sebanyak 2-3liter 1 hari..

th (3) th (2)

minum air masak tau u’olls bukan air sejuk atau air manis tetapi AIR MASAK “WARM WATER”.. air masak kita harus minum banyak tau u’olls kita selalu minum air manis laju je kan ? kalau air manis minum lebih 3liter pun tak apa kan ? hahaha.. air masak harus minum banyak untuk badan supaya “ENJIN” dalam perut senang nak bekerja kerana setiap kali lepas rawatan badan akan perlukan banyak air untuk melancarkan perut dan badan u’olls “MEMBUANG TOKSIN” yang dah berkurun lamanya tersimpan dalam badan.. ini adalah nasihat dari pakar london weight.. setiap pemakanan dan minuman i’olls mesti pakar akan tanya dan akan bagi nasihat kalau i’olls salah cara pemakanan..

u’olls nak kenal tak pakar i’olls yang comel ?

10704911_10152661373464192_2001983884_n

ini la pakar kesayangan i’olls NICKY.. dia la pakar dan juga sahabat baik i’olls.. dia banyak bagi nasihat yang berguna dan berhasil untuk i’olls..

10695285_10152661092974192_715563662_n

macam yang u’olls nampak tu adalah coffee dan oat london weight management.. COFFEE – BURN FAT INSTANTLY AND CONTROL APPETITE maknanya fungsi coffee ni bakar lemak dengan cepat dan kawal nafsu makan kita.. OAT FDF – INCREASE METABOLISME RATE AND HELP BODY MAINTAIN RESULT maknanya fungsi oat ni boleh meningkatkan metabolisme badan dan membantu badan u’olls maintain je dan oat ni pun boleh kawal nafsu makan.. rasa macam cikgu dah i’olls sekarang.. hahaha.. :) cara pemakanan ini dah jadi sebahagian rutin makan i’olls sekarang NO MORE FAT FOOD OR OILY FOOD..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>