Flashback…

max weight 83.15kg - Copy

max weight 83.15kg - Copy        1st trt 80.05kg

Haloo !!! nak flashback sikit masa gemuk dulu.. Seperti yang u’olls tengok dalam gambar itu la gambar i masa gemuk berat badan i 83kg.. Tahap sedih i memang boleh dibayangkan la bila dapat tahu timbang berat 83kg memang sedih sangat-sangat selama ni i tak pernah ambil kisah tentang berat badan dan kegemukkan badan bila timbang tengok berat hanya Allah je yang tau.. Tapi lepas buat rawatan pertama dengan london weight management sekelip mata berat i turun 3kg macam dalam gambar yang u’olls tengok tu gambar sebelum dan selepas bukan bentuk badan ya tapi berat badan sebelum dan selepas.. hehehe… selepas rawatan i tengok je berat badan i turun sebanyak 3kg i rasa happy sangat-sangat.. depan mata i sendiri memang terbukti london weight management memang boleh membantu i untuk kurus.. macam orang cakap perasaan masa tu very the excited giler..  bila dah tengok keputusan macam ni lagi la yakin nak teruskan rawatan dengan london weight management tanpa sebarang ragu-ragu.. rawatan pun tak menyakitkan badan amat selesa walaupun peluh masa rawatan tu banyak macam baru lepas mandi.. walau macam mana pun pada sesiapa yang mengenali diri i doakan i untuk berjaya kecapi apa yang i inginkan untuk nampak cantik dan bergaya depan mata orang yang tercinta iaitu suami i.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>