Masa sedih… :’(

crying

Hai u’olls !! i nak cerita sikit masa i sedih haritu.. Nak tau kenapa i menangis teruk macam dalam gambar tu ? I terbayang suami i dengan perempuan lain yang lebih cantik dan seksi dari i.. I tak dapat nak tahan air mata masa tu.. Sebagai seorang wanita i akan rasa tercabar dan sedih bila suami pandang perempuan lain lebih-lebih lagi kalau perempuan tu lebih slim , cantik dan seksi dari diri kita dah la macam tu suami pun asyik merungut i kuat makan la baju nak shopping tak muat la kalau beli baju macam orang tua la sedih sangat tau bila teringat rungutan suami tu.. i memang tak dapat nak bayangkan apa akan jadi kalau betul suami i ada perempuan lain.. Sebabkan perkara macam ni la i amik keputusan nak kurus balik macam dulu sebelum kahwin.. I memang nekad nak kurus i dah tak sanggup tengok suami i pandang perempuan lain depan mata i.. kesedihan yang i rasai Allah je yang tau apa dalam hati i.. perasaan i rasa macam  nak menjerit je !! kepada kawan-kawan dan keluarga doakan yang terbaik untuk i supaya teruskan semangat untuk kurus kat london weight management..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>