saat – saat gembira !!!!

sign contract

Jangan marah u’olls.. i dapat sponsor dari london weight management.. yahooooooo !!!! happy tak terkata.. london weight management sponsor dan mencabar i untuk turun berat sebanyak 15kg dalam masa 3bulan.. dengan bangganya i menandatangan surat sponsor tu.. hahaha.. tengok la tu senyum lebar sampai ke telinga happy punya pasal.. nak panjangkan cerita tapi tak tau nak cakap apa so dari gambar dan apa yang u’olls baca ni u’olls pun tau yang i happy sangat.. wish me luck ye..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>