once again… my dinner !!!! :)

20140502_160244

20140502_161521

hiiiiiii !!! again i nak update sikit about my diet.. macam yang u’olls nampak dalam gambar tu diner i selain dari siakap stim dan sup , i makan bubur dan sayur stim tuk dinner.. bubur sayur without oil and salt.. heee.. memang terbaikkkkk… ini la makanan diet i bubur , sayur stim , siakap stim halia dan sup kentang.. walaupun orang cakap makanan yang i makan tawar tak ada rasa tapi pada i ni la makanan yang sedap (sedap ada makna – KURUS).. hahahaha… biarlah orang cakap apa pun tapi ini la cara i diet makan macam ni je badan pun  rasa sihat , ringan dan tak jadi PEMALAS.. orang bila dah gemuk tanda-tanda ketara ialah jadi PEMALAS , malas nak buat itu , malas nak buat ini macam-macam malas la i tau sebab i pernah alami keadaan PEMALAS tu malas nak kemas rumah sebab cepat rasa penat dan lelah , malas nak bangun nak baring je depan tv macam “badak air”.. tapi sekarang sejak dah diet badan pun rasa ringan i dah rajin nak kemas rumah tak baring je depan tv.. i diet seminggu badan i rasa FANTASTIC tapi bukan kurus cuma rasa ringan biasa la baru je start diet.. heeee… ok la u’olls sampai sini je i story-story wait for my next update again ye.. wish me luck.. byeeeeee !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>