kata-kata semangat…

IMG_0742

hai u’olls apa khabar ? dah lama tak update blog.. ni cik kiah seksi nak update and story-story sikit.. seperti yang u’olls tengok video di atas adalah kata-kata semangat tuk diri i abaikan muka ku yang tengah poyo tu.. hahahaha.. walau apa halangan sekali pun i nekad nak kurus.. bak kata omputih ” when there’s a will there’s a way “.. yang penting semangat dalam diri tu kena ada dan jangan sesekali putus asa.. remember this ” beauty hurts “.. pada pendapat i orang perempuan ni selalunya akan nekad buat sesuatu perkara bila ada benda yang buat mereka rasa tercabar contoh suami / tunang / boyfriend pandang perempuan lain , komplain tentang penampilan kita , tegur cara pemakanan kita , etc… itu pada pendapat i la tak tau la kalau orang lain kan ? heeeee… walau macam mana pun ingat kalau nak lakukan sesuatu pastikan semangat kena ada semangat tu biar tahap gajah pun tak apa lagi bagus jangan putus asa dan niat kita sebab apa kita nak lakukan sesuatu perkara tu.. ok la cik kiah seksi nak tido dah ni doakan i berjaya capai impian i nak kurus kembali seperti zaman ” bujang “.. hehehe.. gudnite u’olls..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>