mmmm… ????

hallooooo !!! ni nak tunjuk sikit gambar i sebelum kahwin dan selepas kahwin.. jauh berbeza kan ? i tengok pun rasa macam tak percaya je tu gambar i.. tengok la tu kat dapur tengah masak pun sempat lagi ambil gambar.. nak tau apa i tengah masak tu ? apa lagi kalau bukan kegemaran iaitu ayam […]

saat – saat gembira !!!!

Jangan marah u’olls.. i dapat sponsor dari london weight management.. yahooooooo !!!! happy tak terkata.. london weight management sponsor dan mencabar i untuk turun berat sebanyak 15kg dalam masa 3bulan.. dengan bangganya i menandatangan surat sponsor tu.. hahaha.. tengok la tu senyum lebar sampai ke telinga happy punya pasal.. nak panjangkan cerita tapi tak tau […]

Masa sedih… :’(

Hai u’olls !! i nak cerita sikit masa i sedih haritu.. Nak tau kenapa i menangis teruk macam dalam gambar tu ? I terbayang suami i dengan perempuan lain yang lebih cantik dan seksi dari i.. I tak dapat nak tahan air mata masa tu.. Sebagai seorang wanita i akan rasa tercabar dan sedih bila […]

Flashback…

        Haloo !!! nak flashback sikit masa gemuk dulu.. Seperti yang u’olls tengok dalam gambar itu la gambar i masa gemuk berat badan i 83kg.. Tahap sedih i memang boleh dibayangkan la bila dapat tahu timbang berat 83kg memang sedih sangat-sangat selama ni i tak pernah ambil kisah tentang berat badan dan kegemukkan badan bila […]

Hari Pertama Rawatan di London Weight Management

hari pertama sesi rawatan i baru start buat rawatan pada keesokkan hari i period tak dapat datang untuk rawatan selama 1minggu.. i frust sangat-sangat sebab baru je start rawatan i period.. tapi walaupun begitu i ikut diet plan yang diberi oleh consultant i nicky.. i tak makan apa-apa makanan yang bergoreng i hanya makan makanan […]